Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home2/alfamet/domains/alfamet.be/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /home2/alfamet/domains/alfamet.be/public_html/includes/menu.inc).

Wanneer u grote hoeveelheden materiaal hebt liggen, is het niet handig om 10 keer over en weer te rijden met een aanhangwagen. Wij willen u graag helpen om uw materiaal zo eenvoudig mogelijk af te voeren. Tenslotte is dit waardevol materiaal! 

Wij beschikken over een ruime hoeveelheid degelijke containers in verschillende maten. Bovendien hebben we bijzonder ervaren chauffeurs in huis die elk gespecialiseerd zijn in dit soort transport. Hebt u een grote hoeveelheid van verschillende materialen? Daarvoor hebben we kleinere bakjes van 1m² die in de container gestapeld kunnen worden.

Een telefoontje of email is voldoende om een container te bestellen en deze op een gewenste locatie te laten plaatsen. Wanneer u deze hebt gevuld, komen wij hem weer bij u ophalen of (indien nodig) inruilen voor een nieuwe. Er is eveneens mogelijkheid om de container ter plaatse te komen laden, vb. wanneer er weinig plaats is op uw domein.

Voor meer informatie of vrijblijvende prijsoffertes kan u ons steeds contacteren.