Oeps, je gebruikt een niet-ondersteunde browser.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Volg ons

  • Nieuws

  De laatste updates over Alfamet

  fdgdfg
  • 22 December 2020

  Nieuwe website!


  Na meer dan 10 jaar werd het eens dringend tijd voor een nieuwe website. We hebben gekozen om een beperkte hoeveelheid, maar duidelijke informatie op de site weer te geven om het overzicht te behouden. Vindt u bepaalde informatie niet terug op onze site? Neem dan zeker contact op met ons!

  fdgdfg
  • 22 December 2020

  Covid-19 maatregelen


  Mogen wij iedereen vriendelijk verzoeken om: 1: Steeds een mondmasker te dragen. 2: Steeds handschoenen te dragen bij het lossen van het materiaal. 3: Bij het lossen van de metalen steeds aan de kant van het voertuig te blijven. (dus tussen het voertuig en de weegschalen) 4: Het aantal personen in het onthaal te beperken tot één persoon. 5: Enkel uit het voertuig te stappen indien noodzakelijk. 6: Steeds zoveel mogelijk afstand proberen te houden tussen personen. 7: Aandacht te besteden aan de (bijkomende) instructies van het personeel. Wij voorzien een wasplaats en zeep om de handen te wassen alsook op meerdere plaatsen ontsmettingsmiddel. Het onthaal is tevens voorzien van doorzichtige wanden. Wie na een waarschuwing deze regels nog steeds niet respecteert zal vriendelijk verzocht worden het terrein te verlaten. Hopend op jullie begrip.

  fdgdfg
  • 1 Oktober 2021

  Covid-19 Update


  Joepie, terug naar het pre-coronatijdperk! We zullen ons plexi-scherm in het onthaal alsook ontsmettingsmiddel en een wasplaats voor de handen blijven voorzien. In het onthaal blijft slechts één "bubbel" tegelijk toegestaan. Blijf a.u.b. nog afstand houden waar mogelijk. Bedank!

  Heb je andere afvalstoffen die je wenst te verwijderen?