Oeps, je gebruikt een niet-ondersteunde browser.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Volg ons

  • Over ons

  Wie zijn we?

  Alfamet is een familliebedrijf dat uitblinkt in service en standvastigheid. Waar iedere klant, leverancier, werknemer een nummer heeft, maar steeds bij de voornaam (of bijnaam) aangesproken wordt. Kortom, een plaats waar jarenlange ervaring het verschil kan maken.

  Wat doen we?

  Onze klanten en leveranciers steeds de beste oplossing bieden voor hun overtollig schroot en/of rubber. Jouw materialen op de beste ecologische en economische manier verwerken, klaar om als grondstof ingezet te worden of te verwerken in co-processing installaties.

  Hoe doen we dit?

  Bij Alfamet zijn we steeds onszelf, transparant en correct. Daarnaast geloven we steevast in een aantal belangrijke principes:

  • Marktconforme prijzen hanteren.
  • Samen met onze klanten en leveranciers meedenken en helpen.
  • Alle nieuwe technologieën en trends van dichtbij volgen.
  • Investeren in personeel en nieuw, productiever materiaal.
  • En uiteraard het recycleren van oude materialen 😉

  "Den ooizjermarchang" van vroeger...?

  In de meer dan 80 jaar dat Alfamet al bestaat is er natuurlijk veel veranderd. Waar er vroeger gewerkt moest worden met "de middelen die er voorhanden waren" zijn er nu geavanceerde technologieën en indrukwekkende machines ter beschikking die onze stiel een stuk makkelijker, maar ook uitdagender maken. Milieubewust werken is nu prioritair, evenals veiligheid voor personeel en klanten. 

  Heb je een vraag voor Alfamet? We staan klaar voor een antwoord!