Oeps, je gebruikt een niet-ondersteunde browser.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.
 • Volg ons

  • Rubber

  Met welke rubbers kan ik terecht bij Alfamet?

  Wij nemen veel soorten rubber aan.

  Autobanden

  Motorfietsbanden

  Vrachtwagenbanden

  Tractorbanden

  Transportbanden

  Rupsbanden

  Binnenbanden

  Volrubberen banden

  Allerlei

  Wist je dat meer dan 90% van al onze ingezamelde rubbers verwerkt wordt tot een nieuwe grondstof? De resterende rubber wordt als band hergebruikt of verwerkt in co-processing installaties.

  Onze werkwijze

  We werken zonder afspraak, je bent dus altijd meer dan welkom. 

  De prijs die je betaalt voor het leveren van rubber wordt berekend op basis van het gewicht en de aard van uw levering.​ Wil jij graag op voorhand weten hoeveel je ongeveer zal betalen, neem dan even contact met ons op. Indien gewenst kunnen wij jou meteen een offerte bezorgen.

  Als het gaat om grotere hoeveelheden (meerdere tonnen), dan hebben wij ook een containerdienst ter beschikking om deze op te komen halen (voor meer info: kijk op onze pagina containerdienst).

  Ben je niet zeker of we jouw rubber kunnen verwerken? Vul dan gerust onderstaand formulier in, we helpen je graag verder.

  Heb je een vraag voor Alfamet? We staan klaar voor een antwoord!